Babamasszázs

Babamasszázst ajándékba? Igen! Méghozzá néhány alkalom helyett egész életre szóló tudást ajándékozva, amikor az édesanya megtanulja, hogyan és mivel ápolja, simogassa, masszírozza a babáját.

baby-164583_1280

Az ayurvéda ősi tudománya Indiában ma is élő hagyomány. Ott anyáról lányára  száll át ennek a rítusnak minden részlete, ott ismerik a személyiségtípusokat és az annak megfelelő életmódra már csecsemőkortól nevelik gyermekeiket. Így a hidegen sajtolt olajjal történő rendszeres babamasszázs is  magától értetődő természetességgel épül be a kisgyermek gondozásának folyamatába.

Ahogy Frederic Leboyer írja csodálatos könyvében az indiai babamasszázsról: „…táplálni kell a gyermeket, nem csak étellel, hanem érintéssel is…” Ezt a tudást tudjuk mi is itt a XXI. század Európájában ugyanolyan természetességgel alkalmazni és jótékony hatásait élvezni.

 

A következő képre kattintva elindul egy rövid kis film, ami hangulatkeltő és kedvcsináló, hogy egy kicsit közelebbről is akarj megismerkedni a babamasszázs módszerével, az ayurvéda szemléletével:

Portrait of happy mother and baby

Az ayurvédikus alapokon történő babamasszázs egy finoman személyre szabott módszer, ami figyelembe veszi és egymáshoz hangolja az édesanya és a gyermek energiáit. Ezáltal egy bizalomra épülő, stabil és harmonikus kapcsolat épül ki közöttük, ami segíti a baba egészséges fejlődését, erősíti az önbizalmát és támogatja az édesanya önértékelését is. A gyermekkori apróbb-nagyobb konfliktusok megoldásában is támasz lehet, de különösen a serdülő és ifjúkorban nyilvánul meg, hogy mennyire hasznos lehet egy ilyen tevékenység tudatos gyakorlása. A fiatal felnőtt már olyan alapokkal indulhat az önismeret útján, ami egy jobb, harmonikusabb, sikeresebb élet záloga.

print3

Ajándékozz egy ősi tudást kismama ismerősödnek, ha egyedi, különleges és egész életre szóló ajándékot keresel.

  • Hogyan?

Az ayurvédikus babamasszázs ajándékutalvány lehetővé teszi a megajándékozott számára, hogy egy találkozás során megismerkedjen az ayurvédikus szemlélet alapjaival és mind az ő, mind a gyermeke személyíségtípusát meghatározzuk. Ennek segítségével kiválasztjuk a legmegfelelőbb masszázsolajat és az édesanya elsajátítja az alapvető masszázsfogásokat. Ideális esetben arról is beszélni tudunk, hogy milyen speciális energiák lengik körül az anya és a gyermek kapcsolatát. Ha ezekkel tisztában van az édesanya és tudatosan építi, erősíti önmaga és a baba önbizalmát, egy életre szóló egészséges és harmonikus kötődés alakul ki kettőjük között

Az utalvány megrendelhető a honlapról az alábbi elérhetőségeken.

  • Értéke?

Az utalvány értéke 5000 Ft ez magában foglalja a fent leírt első interjút és a típusmeghatározásokat. Amennyiben a kismama érdeklődését sikerül felkelteni és igényt tart rá, további 5000 Ft – ba kerül a masszázsfogások megtanítása és az energetikai elemzés, tanácsadás. Ebben már a táplálkozási, szoptatási és egyéb napirenddel kapcsolatos témaköröket is érintünk. Egy kellemes délután során új lendülettel, energiákkal töltődhet fel az újszülött és édesanyja.

 

 

 


Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>