Ékszer

Közeledik a Karácsony és ez minden évben próbára teszi a kreativitásodat?

Szeretnél kilépni a kesztyű, parfüm, háztartási gép Bermuda háromszögéből?

Szeretnél valami tényleg egydit ajándékozni?

SEGÍTEK!

Nézd meg a filmet és gondolkozz, Te kit ölelnél át legszívesebben?

Már ajándékutalvány is kapható

 

SHANTALA – AZ ÖLELŐ MEDÁL

Egyedi baba-mama ékszer  – az anya-gyermek kapcsolat szimbóluma.

Mindannyian egyszeri és megismételhetetlen csodaként születünk a világra.  A gyermekáldás és a születés misztériuma mindenki számára meghatározó élmény.

Édesanyák kapcsolata a gyermekeikkel vagy gyermekek kapcsolata az anyákkal? Mindegy, hogy honnan nézzük, az élet egyik legcsodálatosabb  ajándéka  ez a biztonságot és erőt adó kötődés. Ennek megfogalmazása az ayurvéda segítségével ez az egyedi ékszer, amelyet  minden esetben személyre szabottan készít el Nyíri Andrea, akinek üvegékszerei olyan különleges stílusjegyeket hordoznak, amelyek tökéletes összhangban vannak az alapelgondolás szellemiségével.

A medál maga egy ásványgyöngy,  muranói üvegfoglalatban, ezüst kiegészítőkkel.

A tervek elkészítésekor figyelembe vesszük az egyéni elképzeléseket is, formába álmodjuk ayurvédikus személyiségjegyeik alapján az édesanya színeit, ahogyan körülöleli a gyermeket szimbolizáló ásványgyöngyöt.  A gyöngy gömb formája az újszülött tökéletessége, a keret az anya támogatása az új jövevény számára.

A z ékszert díszdobozban, számozott tanúsítvánnyal küldjük a megrendelőnek. A tanúsítvány tartalmazza az édesanya és gyermeke személyiségelemzését, illetve kapcsolatuk erősségeit és gyengeségeit, valamint megoldási javaslatokat a harmonikus viszony megerősítésére.

 Figyelem! Az ékszer felnőtt számára készül!!!

Egyedi ölelő-medálja (baba-mama ékszere) elkészítéséhez keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken

info@shantala-babamasszazs.hu

info@nyiriandrea.hu

shantala-h.blogspot. com

shantala-babamasszazs.hu


Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>