Bemutatkozás

 

Évek óta dédelgetek egy álmot, hogy mindazt a tapasztalatot, amit életem során szereztem, amiből okultam, ami által fejlődtem, megoszthassam másokkal.

Most úgy tűnik eljött ez a pillanat.

Az internet lehetőséget ad, hogy megfogalmazzam és mások számára is hasznosíthatóvá tegyem amit megtanultam. Bár végzettségem szerint állatorvos vagyok, de emellett nyitott vagyok az alternatív, természetes gyógymódokra. Ami hozzám legközelebb áll, az az ayurvéda, India ősi tudománya. Saját életmódomba is igyekeztem beépíteni a jóga és a meditáció elemeit, valamint azokat a táplálkozási szokásokat, amelyek személyes alkatomnak leginkább megfelelnek.

Amikor 12 évvel ezelőtt megszületett a fiam – egy csoda – akkor ismerkedtem meg az ayurvéda hozzám legközelebb álló ágával, a babamasszázzsal.

Ennek az oldalnak a célja, hogy az erre nyitott kismamákkal és családjukkal, környezetükkel megismertesse ezt az alternatív masszázsmódszert. Az ayurvédikus babamasszázst Indiában a mai napig is alkalmazzák és természetes módon hagyományozzák egymásra generációról generációra az anyák.

 

wedding-19436_1280

Tágabb értelemben – reményeim szerint – egyfajta szemléletformálás is lehet az eredménye ennek a tevékenységnek, hiszen egy ilyen módszer alkalmazásával az édesanyák saját gyermekük kiegyensúlyozottságán, egészséges fejlődésén keresztül tapasztalhatják meg, az ayurvédikus alapokon történő életvezetés jótékony hatásait.

Az oldalon egyrészt általános információkat szeretnék adni erről a hazánkban még kevéssé ismert irányzatról, másrészt a tanfolyamok, személyre szabott tanácsadások időpontjait, elérhetőségeit jelzem az édesanyák, a babák és minden érdeklődő számára.

Örömmel veszek minden észrevételt, szívesen várom a hozzászólásokat, kommenteket. Remélem sikerül sokak számára hasznos információkat megosztanom!!!

Köszönöm, ha velem tartasz!

Mézes Beáta

 

 

i104cimgpsh_orig

 

 

Az oldalhoz tartozó virtuális naplót a következő elérhetőségen találod:

http://shantala-h.blogspot.hu

 

 

 


Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>