Babamasszázs

cropped-pregnant-244662_1280.jpg

“Ayurvédikus babamasszázs = a gyengéd erő.”

Az indiai kultúrában több ezer éven keresztül megőrzött tradicionális babamasszázs elsajátítása lehetővé teszi az Európában is létező, de modern társadalmunkban csaknem elfelejtett szoros anya-gyermek kapcsolat ápolását. A születés utáni időszaktól alkalmazott gyengéd, simogató olajos masszázs amely a gyermek ayurvédikus típusának megfelelő, egyedi módon történik, megerősíti azt a bizalmi kötődést, ami kettőjüket összeköti és amelyre építkezni lehet az egész élet során. A gyermek testi lelki egészségét, fejlődését, érzelmi biztonságát, harmonikus, boldog életét alapozhatjuk meg ennek az egyszerűen elsajátítható módszernek a beépítésével a mindennapjainkba.

A babamasszázs tanfolyam mindig egyénre szabottan, a baba és a mama alkatának együttes figyelembevételével történik és a masszázs betanításán, begyakoroltatásán túl számos hasznos életvezetési tanáccsal is szolgál.

A babamasszázs oktató segít a kismamáknak elsajátítani a babamasszázs elméleti hátterét, a testtípus alapján történő masszázsolaj kiválasztását és a masszázs alkalmazásának módját. Jelenleg kizárólag egyéni órákat vállalok, mivel tapasztalataim azt mutatják, hogy a masszázs intimitása, a koncentráció és az egyéni sajátosságok figyelembevétele, csak így lehetséges.

 

 

 

 

 

 

 


Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>