Csoportos

 

Általában jellemző, hogy kiscsoportokban 3-5 baba-mama pár számára tartunk oktatásokat. Ennek előnye, hogy egy kellemes társasági esemény, ismerkedési lehetőség is a babák és az édesanyák számára. Bizonyos babatípusoknál ez a fajta közösséghez való szoktatás kifejezetten javallott.

Az oktatás 3+1 alkalomból áll (igény szerint több is lehet!).  Az első alkalom minden esetben egyedi találkozás:  a baba és az édesanya ayurvédikus típusának (parkruti) felmérése, ennek megfelelő olaj kiválasztása és a szükséges bőrteszt elvégzése. A következő 3 alkalom már a csoportban történik, a masszázs gyakorlati kivitelezése, a masszázst követő jógagyakorlatok és lazító fürdetés bemutatása, gyakorlása. A babamasszázs rendszeressé tételével a baba egészséges, harmonikus fejlődését támogatjuk, és alkalmazása révén az édesanya és gyermeke között egy erős bizalmi kapcsolat alakul ki, melynek testi-lelki pozitív hatásai az egész életre nézve meghatározóak.

A tanfolyam díja:

  • Első alkalom: (egyedi konzultáció): 5000 Ft
  • További 3 alkalom (csoportos: 3-5 fő): 4.900Ft

Összesen: 9900 Ft

Az ayurvédikus babamasszázs utalvány az egyedi konzultációra beváltható!

baby-164583_1280


Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>