Egyéni

Amikor elkezdtem a babamasszázs oktatást csoportos órákat hirdettem, de igencsak nehéz volt 4-5 anyuka és baba időpontját összeegyeztetni. Így áttértem az egyéni órákra, ami már egy sokkal gördülékenyebb forma volt és sokan éltek is a lehetőséggel, hogy így tanulják meg a babamasszázst.

Az egyéni órákat – a csoportoshoz hasonlóan – több részletben tanítottam, így minimum 3, de inkább 4 alkalmat kellett egyeztetni a babamasszázs elsajátításához.

Ez is néha nehézkes volt, mert minden egyes alkalommal közbejöhetett valami váratlan esemény.

Ezen kívül a költsége is jóval magasabb volt így kitaláltam egy még hatékonyabb, intenzívebb és gazdaságosabb megoldást a tudás átadására.

Az elmúlt három év tapasztalatai azt mutatták meg nekem, hogy sokkal hatékonyabb és intimebb forma az egyéni babamasszázs oktatás, mint amikor csoportos órán adom át ezt a tudást. Javasolni szoktam, amennyiben nincs kizáró ok, hogy az  otthonában, a megszokott környezetben végezzük és a leghatékonyabb, ha egy nyugodt, kellemes délutánt el tudunk tölteni együtt, így megfigyelhetem a babát és a mamát a különböző tevékenységeik közben, ezáltal teljesebb képet alkothatok személyiségjegyeikről.   Bemutatom egy csecsemőápolási babán a fogásokat, és akár máris lehetőség van a masszázs gyakorlati kivitelezése, a masszázst követő jógagyakorlatok és lazító fürdetés bemutatása, gyakorlása.

A tanfolyam díja, amennyiben a javasolt 2-3 órás egyéni workshopot veszik igénybe:  

  • 10000 Ft

Természetesen lehetőség van továbbra is több részre osztani, illetve további alkalmakat kérni így viszont minden alkalom díja

  • 6000 Ft/óra

Akár így, akár úgy sajátítja el az édesanya a módszert, fontos, hogy rendszeressé tegye, és ha lehet, napi rutinként alkalmazza. Ezáltal a baba egészséges, harmonikus fejlődését támogatjuk, és gyakorlása révén az édesanya és gyermeke között egy erős bizalmi kapcsolat alakul ki, melynek testi-lelki pozitív hatásai az egész életre nézve meghatározóak.

Az ayurvédikus babamasszázs utalvány az egyedi konzultációra beváltható!

Természetesen lehetőség van további konzultációra, közös gyakorlásra is, akkor is ha az egyedi workshopot választod.

Elsősorban Pécs és környéke a működési területem,de ha igény van rá, útiköltség térítése ellenében szívesen utazom is.


Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>