Egyéni

Amennyiben az édesanya úgy baby-499976_1280érzi, hogy szívesebben venne részt egy egyéni oktatáson, természetesen van lehetősége rá. Az oktatást akár az otthonában, akár az erre kialakított masszázsszobában is végezhetjük. Az oktatás 3+1 (igény szerint több!) alkalomból áll.  Az első alkalom minden esetben a baba és az édesanya ayurvédikus típusának (parkruti) felmérése, ennek megfelelő olaj kiválasztása és a szükséges bőrteszt elvégzése. A következő 3 alkalom a masszázs gyakorlati kivitelezése, a masszázst követő jógagyakorlatok és lazító fürdetés bemutatása, gyakorlása. A babamasszázs rendszeressé tételével a baba egészséges, harmonikus fejlődését támogatjuk, és alkalmazása révén az édesanya és gyermeke között egy erős bizalmi kapcsolat alakul ki, melynek testi-lelki pozitív hatásai az egész életre nézve meghatározóak.

A tanfolyam díja:  

  • Első alkalom: 5000 Ft
  • Minden további alkalom: 3000 Ft

Az ayurvédikus babamasszázs utalvány az egyedi konzultációra beváltható!

Ajánlott minimum 3 alkalommal találkozni a  masszázs mozdulatainak, a lebegő fürdetésnek és a jógagyakorlatok biztonságos alkalmazásának érdekében. Természetesen lehetőség van további konzultációra, közös gyakorlásra is.


Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>