Életmód – tanácsadás

balance-398156_1280Ayurvédikus szemléletformálás és életmód-tanácsadás mindazoknak, akik szeretnének tenni a testi-lelki egészségük megőrzéséért vagy visszaszerzéséért.

Az egészség, a jó közérzet és a kiegyensúlyozottság elsősorban mindenkinek az életvezetése, saját belső munkája eredményeként jön létre. Természetesen vannak genetikai, környezeti és egyéb hatások, de végső soron, minden az egyén döntésein és elhatározásán múlik. Ehhez persze sok segítséget tud nyújtani a tudomány és az önfejlesztés. Számtalan módon elérhető ez  a cél, de ma már az információáradatban, a néha felszínes vagy félrevezető reklámok megzavarhatják a tájékozódási pontot keresőket.

Ha úgy érzed, hogy  szükséged van valakire, aki segít az eligazodásban keress meg és megtaláljuk a módját, hogy elindulhass a saját utadon.

Az életmód tanácsadás menete bár rugalmas és feltétlenül alkalmazkodik az érdeklődők igényeihez, legelőször egy parkruti meghatározással indul. A prakruti fogalma a személyiségtípust takarja ami elsősorban a domináns elemek összetételétől és egyben összhangjától függ. Egyszerűsítve egy adott személy természetét határozzuk meg, ami feltétlenül szükséges ahhoz, hogy el tudjon indulni az önismeret és az önelfogadás útján.

Az első interjú egy hosszabb találkozást igényel, 2-3 óra is lehet, ára

  • 7900 Ft

Minden további konzultáció 

  • 4900 Ft/óra

 


Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>